+31-(0)6-19601500

Over Ons

Sinds mei 2012 vindt u ons Klimpark midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal! De KlimVallei is een Eco- Klimpark met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Naast klimmen kunt u bij ons ook een Kano, Longboard of SUP huren of een geheel verzorgd arrangement boeken.

Bij De KlimVallei werken alleen gecertificeerde instructeurs die oog en interesse hebben in de klimmers en achterblijvers.

In de direct omgeving is genoeg te doen voor jong en oud, zo bevindt zich op 50 meter het Pannenkoekenhuis ‘De Pannenkoekenvallei’ met terras uitkijkend op De KlimVallei. Voor de jongste bevindt zich op 100 meter de Helderse Vallei, dit is een bezoekerscentrum met kinderboerderij en blote voetenpad. In het voorjaar kunt u heerlijk wandelen tussen de bloeiende bollenvelden en in de zomer kunt u verkoeling zoeken in het aangrenzende bos of de zee, deze bevindt zich op 1 kilometer van het klimpark.

Wij hebben ook een klimpark in het Streekbos, Klimpark Streekbos bevindt zich op 5 kilometer van Enkhuizen. Naast routes op de 4 en de 8 meter heeft Klimpark Streekbos ook een route op 11 meter hoogte, en onder het klimpark is een midgetgolfbaan gevestigd. Meer informatie vindt u op www.klimparkstreekbos.nl

De KlimVallei is onderdeel van Beleef het Avontuur. Kijk voor al onze locaties en activiteiten op www.beleefhetavontuur.nl