+31-(0)6-19601500

Verschillende activiteiten en doelgroepen

Heb je een schoolreisje op de planning staan? Of vier je binnenkort een feestje omdat je jarig bent of gaat trouwen? Misschien heb je wel zin in een avontuurlijk personeelsuitje? Of een gezellige familiedag. Bij Klimpark Streekbos is van alles mogelijk. Wij organiseren complete arrangementen met eten, drinken en aanvullende activiteiten, zoals kanovaren, midgetgolfen of klootschieten.


Arrangementen

Naast het klimmen bied Klimpark Streekbos nog vele andere arrangementen aan die u goed kunt combineren met of zonder het klimmen. Zo kunnen de jongste een potje midgetgolf spelen terwijl u boven in de lucht hangt, of de ouderen gaan Klootschieten terwijl de jeugd tussen de bomen zweeft. Ook een middag met de familie teambuilding spellen doen en afsluiten met een gezellige bbq is bij ons geen probleem. Wij hebben alvast een aantal arrangementen voor je opgesteld maar je kan ook een arrangement naar je eigen wensen samenstellen.

(klik op onderstaande links om de beschikbare arrangementen te bekijken)

LET OP! De verschillende arrangementen moeten vooraf gereserveerd worden m.u.v. het kanoën.

Wil je jouw schoolreisje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellendag organiseren bij De KlimVallei? Neem contact met ons op en we maken er samen een onvergetelijke dag van!