+31-(0)6-19601500

Naast het klimmen biedt De Klimvallei nog vele andere arrangementen aan die u goed kunt combineren met of zonder het klimmen. Niet zo’n gek op hoogte, bij ons kunt ook een kano huren, klootschieten of met de hele familie een teambuilding dag boeken en dan afsluiten met een gezellige bbq.

Verschillende arrangementen die wij bieden naast het klimmen:

(klik op onderstaande links om de beschikbare arrangementen te bekijken)

Kanoën
Ook benieuwd naar de mooie omgeving? Vanuit het Streekbos kunt u met de kano alle kanten op.

Klootschieten
Ben jij de Kloothoofd van het team, dan mag jij het spel beginnen. Klootschieten speelt u in teams,  het is de bedoeling om de route in zo weinig mogelijk worpen af te leggen. Jong en oud, sportief of niet, iedereen kan er aan mee doen

Water arrangement
Voelen jullie je als een vis in het water, dan is het water arrangement wat voor jullie. Tijdens het water arrangement maakt u kennis met de verschillende manieren van vervoer op het water.

Golf arrangement
Hebben jullie een uitstekende hang/oog coördinatie en houden jullie van ballen? dan is het golf arrangement echt wat voor jullie.

Knal arrangement
Schiet één iemand de meeste punten binnen of kiezen jullie ervoor om als team het verste te schieten met jullie eigen gemaakte katapult. Tijdens het knal arrangement kan het allemaal.

Zeskamp arrangement
Houden jullie van een sportieve uitdaging? tijdens de zeskamp worden jullie op verschillende manieren getest op jullie conditie, kracht, snelheid en samenwerking.

Teambuilding arrangement
Ken jij iedereen uit je team even goed of zijn er nog dingen die jij te weten wilt komen? Tijdens een teambuildings arrangement leer jij je team net even beter kennen.

 

Alle activiteiten zijn ook los te boeken. Voor vragen of reserveren neem contact met ons op!